Om Halsnæs Trading ApS

Halsnæs Trading blev grundlagt i 2014 af undertegnet Kim Bøgelund i Frederiksværk.

Interessen for biler og mekanik går helt tilbage til barndommen, hvor jeg forsøgte at skille hvad som helst, for at se hvad der var indeni. Som meget skoletræt 14 årig startede jeg som fejedreng hos en automekaniker og blev senere svend samme sted. Nu her mange år senere er interessen for mekanik stadig lige stor, dog nu mest med fokus på veteranbiler og motorcykler.

Interessen for mekanik/teknik er videre givet til begge sønner.

Igennem flere restaurerings projekter af både biler og motorcykler erfarede jeg hvor meget tid der gik med at skaffe de relevante reservedele og hvor svært det efterhånden kan være overhovedet at finde dem. Flere gange måtte jeg til udlandet for at købe dem. Derfor opstod ideen til Halsnæs Trading.

En anden interesse som har holdt ved i mange år er at campere, vores første tur var i 1993 i en lejet campingvogn, vores bil kunne dårlig trække den, men afsted kom vi. Det er så blevet til mange ture siden, hen af vejen i egen vogn. Det startede nok lidt som en økonomisk fornuftig ferie med to børn, men vi blev vilde med friheden og den tætte kontakt til naturen.

Visionen er at lave en overskuelig og bruger venlig netbutik med hoved fokus på ældre reservedele. At lave et sted hvor folk med samme interesse kan henvende sig og forhåbentlig finde det de mangler og hvis reservedelen ikke er på lager, vil vi forsøge at fremskaffe den.

For mig betyder det at bevare gamle køretøjer, det samme som at bevare en lille del af historien til efterfølgende generationer.

Kim Bøgelund
Kim Bøgelund

.