Handelsbetingelser

Ordrebekræftelse

Når du afgiver en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

Hvis du fortryder og ordren endnu ikke er afsendt fra Halsnæs Trading ApS kan den annulleres ved at kontakte os på telefon 52 55 08 16 eller salg@halsnaestrading.dk. Husk at oplyse ordrenummer.

Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Pris og betaling

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris og korrekturfejl m.m. Betaling for bestilte varer kan ske online med Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron. Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og halsnaestrading.dk

Det er også muligt at betale via bankoverførsel til Nodea reg. nr. 2580 kontonr. 8983553282. Ved bankoverføring er det ikke muligt at fortryde overførsel.

Fragt og levering

Du kan trygt bestille online, Halsnæs Trading ApS bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

Vi tilstræber levering indenfor 1-4 hverdage, såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Emballage

Vi vælger så vidt muligt, at genbruge papkasser som ydre emballage ved forsendelse af varer – Alene af miljø hensyn og samtidig for at spare dig for yderligere fordyrende udgifter. Den enkelte vare ligger naturligvis stadigvæk i sin originale emballage.

Mangler der en vare i pakken?

Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.

Reklamationsret ved fejl og mangler

Når du handler på halsnaestrading.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Du kan sende varen med posten eller anden transportør til os.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og indenfor rimelig tid kontakte Halsnæs Trading ApS og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

For at en reklamation kan godkendes, er det selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Godtages reklamationen refunderer vi naturligvis fragtomkostninger svarende til gældende takst hos Post Danmark, hvis varen er sendt til os.

Varen skal sendes til: Halsnæs Trading ApS, Industrileddet 1, 3300 Frederiksværk. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og vedlæg venligst kopi af faktura/bon, og en beskrivelse af fejlen/manglen ved varen.

Fortrydelses-/returret

Når du handler på halsnaestrading.dk har du 14 dages fortrydelsesret på købet, som beregnes fra det tidspunkt, hvor du har modtaget din vare.

Hvis du fortryder dit køb efter modtagelse af varen, skal du fortryde købet ved at sende os en besked på salg@halsnaestrading.dk og selv betale alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, hvis du benytter fortrydelsesretten

Det købte skal returneres ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Vores adresse er: Halsnæes Trading ApS, Industrileddet 1, 3300 Frederiksværk. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura/bon. Du kan undlade at modtage en forsendelse og på den måde fortryde købet. Det du har betalt for varen, samt fragten for levering, tilbagebetales til dig, når vi har modtaget din vare retur. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller til din bankkonto.

Registrering af persondata

For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du oplyse navn, postadresse, telefon- eller mobilnummer samt e-mailadresse. Halsnæs Trading ApS bærer ingen ansvar for ukorrekte registreringer af navn og adresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Forbehold

Der tages forbehold for eventuelle korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, samt for udsolgte varer og force majeure, naturfænomener, naturkatastrofer samt arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Ansvar

Halsnæs Trading ApS er ikke ansvarlig for tab påført kunden ved forkert brug af indkøbte produkt.